Referencer

Vores kundeportefølge spænder fra store og små virksomheder, til internationale organisationer og lokale forretningsforetagender. Et udsnit af virksomhedsreferencer:

- HMK Bilcon, citat Peter Erlangsen, Bestyrelsesformand og Direktør:
"Casper Nygaard Christensen har en stærk forretningsmæssig forståelse af kundens overordnede strategi, mål, muligheder og behov. Han er yderst professionel og i stand til at bidrage positivt på både et strategisk og operationelt niveau. TRACK Management vil være et stort aktiv for enhver virksomhed, der søger at ansætte kvalificerede mennesker, udvide eller optimere deres forretning. Jeg har med stor succes brugt TRACK Management indenfor rekruttering og interim management"

- RelationshusetGekko, citat Sara Trier, Kontaktchef :
"Casper Nygaard Christensen har mange års erfaring bag sig – både i forbindelse med rekrutteringer, men vigtigt nok også som leder på højt niveau. Det mærkes, når opgaverne udføres med hurtighed, integritet og stor forretningsforståelse og det betyder noget for processen og resultatet, at det er mennesker, der selv har siddet i større lederstillinger, som står bag. Jeg kan kun give TRACK Management min varmeste anbefaling og vil klart bruge firmaet igen, når jeg har behov indenfor recruitment og karriererådgivning"